Συναγερμοί σπιτιών BOSCH

Άριστη εναλλακτική επιλογή αποτελούν επίσης και τα συστήματα συναγερμού της γνωστής εταιρείας BOSCH με προέλευση από την Γερμανία. Αποτελούν από μόνα τους εγγύηση υψηλών προδιαγραφών και προσφέρουν στον κάτοχό τους απεριόριστες δυνατότητες , είτε βρίσκεται εντός του χώρου του είτε απουσιάζει από αυτό. Επιπλέον τα συστήματα ασφαλείας της BOSCH σας παρέχουν και την δυνατότητα να συνδεθείτε σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων εάν επιθυμείτε μία επιπλέον αίσθηση προστασίας του χώρου σας που θα συντελείτε όλο το 24ωρο , 365 μέρες το χρόνο. Εάν βεβαίως σας καλύπτει μονάχα η χρήση του συστήματος ασφαλείας αποκλειστικά, αυτό φέρει ενσωματωμένο τηλεφωνητή ο οποίος μας ειδοποιεί στα τηλέφωνά μας σε περίπτωση που ο συναγερμός ενεργοποιηθεί. Τέλος , τα συστήματα ασφαλείας της BOSCH έρχονται με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση.

Οι συναγερμοί της BOSCH αποτελούνται από τα εξής εξαρτήματα:

1 πινάκας συναγερμού bosch 4 ζωνών

1 πληκτρολόγιο συναγερμού LED

1 εξωτερική σειρήνα 128db

1 εσωτερικοί σειρήνα piezo

1 νιχνευτής κινήσεις bosch

7 επαφές παγίδες

2 μπαταριές μονάδας σειρήνας

Σημείωσατε ότι οι τιμές που σας έχουμε γνωστοποιήσει περιλαμβάνουν την εγκατάσταση των συναγερμών σε χώρους όπου υπάρχουν ήδη περασμένα καλώδια.

Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει επιπλέον χρέωση του ποσού των 50 ΕΥΡΩ.

Τέλος,τα συστήματα ασφαλείας της BOSCH μπορούν να δεχθούν και τροποποιήσεις ,όπως είναι οι επεκτάσεις και τυχόν αλλαγές.

Η τιμή στην οποία σας προσφέρουμε τα συστήματα συναγερμού της BOSCH ανέρχεται στο ποσό των 400 ΕΥΡΩ

Posted in Άρθρα.