Συναγερμός

Φανταστείτε για μια στιγμή που κάθεστε στην κουζίνα σας, απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο δείπνο με την οικογένειά σας, όταν ξαφνικά το κουδούνι δακτυλίους. Είστε στη μέση ενός γεύματος και έτσι δεν σκοπεύετε να το απαντήσω, αλλά όταν χτυπήσει το κουδούνι αρκετές φορές είστε αναγκασμένοι να αποφασίσει μεταξύ δούμε ποιος είναι και που ασχολούνται με τις επανειλημμένες εισβολές. Μπορείτε να αποφασίσει να απαντήσει στην πόρτα, και όταν το ανοίξετε υπάρχουν δύο σκιερές φιγούρες με μάσκες. Θα σας πω ότι θα ληστεύουν και να απαιτήσει όλα τα τιμαλφή σας. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια ακραία κατάσταση, είναι πιο συχνή από ό, τι νομίζετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το άρθρο περιλαμβάνει το top 5 τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι συναγερμός δρόμο για να προστατεύσει την οικογένειά σας:

1) Το λιγότερο ακριβά, και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα είναι ένας ανιχνευτής κίνησης. Εργάζονται προβάλλοντας μια υπέρυθρη ή ακτίνες λέιζερ και να παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο τομέα. Οτιδήποτε που σπάει την δέσμη ενεργοποιεί έναν πομπό, ο οποίος στέλνει ένα σήμα σε ένα δέκτη σε μια άλλη θέση. Ο δέκτης τότε εκπέμπει έναν ήχο, συνήθως έναν κτύπο ή συντονιστείτε, να σας ενημερώσουμε ότι κάποιος έχει διασχίσει τη δέσμη. Ο δέκτης μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να δεχτεί πολλές εισόδους, που σημαίνει ότι ένα σύστημα μπορεί να παρακολουθεί πολλές εισόδους.
2) Αν θέλετε να στοχεύσετε κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως ένα αυτοκίνητο ή όχημα, στη συνέχεια, ένα μαγνητικό αισθητήρα μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Λειτουργούν σαν ανιχνευτές κίνησης, εκτός του ότι εντοπίζουν μόνο μεγάλες ποσότητες μετάλλου. Αυτά είναι καλό να χρησιμοποιήσετε αν έχετε ένα μακρύ δρόμο, ή αν υπάρχουν πολλά μικρά ζώα και τα παιδιά τρέχουν γύρω από το ταξίδι ενός ανιχνευτή κίνησης σε ακατάλληλη στιγμή.
3) Αισθητήρες πίεσης είναι ακριβά, αλλά μπορεί να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποιος ή τι έρχεται, έτσι ώστε να μπορεί να ενεργεί με βάση μια καλή συμφωνία των πληροφοριών. Μπορεί να σας πει αν είχε πέσει από ένα μικρό πλάσμα, ένα πρόσωπο ή ένα αυτοκίνητο, ελέγχοντας το βάρος που φέρει.
4) Όλες οι προηγούμενες μέθοδοι ήταν παθητικοί τρόποι για να προστατέψετε το σπίτι σας, σας προειδοποιεί όταν οι άνθρωποι πλησιάζουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν τους εμποδίζει από την είσοδο του ακινήτου. εκφωνητές δρόμο, από την άλλη πλευρά, έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πύλες για να σταματήσει το πρόσωπο πριν φτάσουν μπροστινή πόρτα σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγχετε το περιβάλλον σας και να μετατρέψει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες μακριά χωρίς να χρειάζεται να τους δει να πραγματικά.
5) τα συστήματα επιτήρησης Digital είναι τα πιο περίτεχνα και ακριβά τρόπος για να προστατεύσει το σπίτι σας? Ωστόσο, θα σας παρέχουν με τις πιο έλεγχο και την προστασία όλων των διαθέσιμων συστημάτων. Συνήθως ενσωματώνουν μία ή όλες, από τις τρεις πρώτες επιλογές με μια σειρά από φωτογραφικές μηχανές και εκφωνητές δρόμο. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει κάθε πτυχή της προσέγγισης επισκεπτών, που καταγράφουν τις κινήσεις τους σε περίπτωση που επιχειρήσει να κάνει κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Τώρα που ξέρετε τι είναι διαθέσιμο στην αγορά, θα έχετε την ευκαιρία να είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να προστατεύσει την οικογένειά σας.

Είτε ψάχνετε για ένα σπίτι της ασφάλειας συναγερμού δρόμο του συστήματος ή την ποιότητα εκφωνητές δρόμο , δρόμο Alarm.com έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψει δρόμο σας στην πρώτη γραμμή άμυνας για το σπίτι σας.

Posted in Χωρίς κατηγορία.