Συναγερμοί & Ασφάλιση Κατοικίας

Αρχική συστήματα ασφάλειας δεν είναι πάντα σε καταλόγους προτεραιότητας ιδιοκτήτη σπιτιού. Ωστόσο, συγκρίνοντας το κόστος των συναγερμών ασφάλειας και πίσω στην παρακολούθηση βάση για τις απώλειες από το να είναι απροστάτευτα είναι αρκετά αποκαλυπτικό, ειδικά όταν ένας παραγόντων στα ασφαλιστικά οφέλη από ένα σύστημα συναγερμοί σπιτιών στο σπίτι.

Στην πραγματικότητα, το κόστος μιας κανονικής σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, δεν θα ήταν περισσότερο από 1% -3% της συνολικής αξίας του μέσου όρου της Αυστραλίας σπιτιού. Αυτό το κόστος είναι σχεδόν αμελητέα, ιδίως αν ληφθούν υπόψη τα οφέλη από την εγκατάσταση συναγερμών ασφάλειας:

1) Μείωση Ασφαλίσεων Κόστους

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν κάλυψη μειωμένο συντελεστή για τις κατοικίες με συναγερμοί σπιτιώνς ασφαλείας στο σπίτι. Είτε έχετε αγοράσει ασφάλιση σπίτι, ασφάλεια περιεχομένου ή και τα δύο, μπορείτε συνήθως να πάρετε μια έκπτωση. Μπορεί να είναι μικρή, ή σημαντικές, ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξετε και συγκεκριμένη κατάστασή σας – έτσι ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό το όφελος κατά την επιλογή ασφαλιστική εταιρεία σας.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν τον κίνδυνο στην ασφάλιση έναν πελάτη να είναι λιγότερο, αν έχετε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, από τη στιγμή που είναι λιγότερο πιθανό να παραβιάσει για να αρχίσει με. Μετά την εγκατάσταση του συναγερμοί σπιτιών στο σπίτι σας, η εταιρεία ασφαλείας σας θα σας δώσει ενδείξεις για το σπίτι σας, αφήνοντας τους επίδοξους εγκληματίες γνωρίζουν το σπίτι σας ανησυχεί. Αυτά τα σημάδια είναι αποτελεσματικά για την αποτροπή του εγκλήματος, και αυτές οι διαρρήκτες οι οποίοι δεν αποθαρρύνονται από τη σήμανση τείνουν να κλέψουν λιγότερο κατά την είσοδο μετά να γλιστρήσουν συναγερμοί σπιτιώνς ασφαλείας. Όλα αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση πόρων για την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία είναι πρόθυμοι να το δώσετε σε σας για να πάρετε την επιχείρησή σας.

φορέα ασφάλισης σας μπορεί να αναφέρει ότι θα πρέπει να έχετε σύστημα ασφαλείας στο σπίτι σας συντηρούνται τακτικά προκειμένου να διατηρηθεί η έκπτωση σας. Να είστε βέβαιος ότι καταλαβαίνετε τι αναμένεται από σας όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση συναγερμοί σπιτιών και συντήρησης. Ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο χρειάζεται τακτική μελωδία-ups, συναγερμοί σπιτιώνς ασφαλείας σας θα χρειαστεί συντήρηση ρουτίνας, όπως καλά. Θα λειτουργήσει καλύτερα και να παραμείνει πιο αξιόπιστη με αυτόν τον τρόπο.

2) Αυξημένη Αρχική Αξία

Εκτός από την προστασία του σπιτιού σας, την οικογένεια και τα τιμαλφή, η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι θα προσθέσει διαχρονική αξία στο σπίτι σας. Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη επένδυση που θα πληρώσει μακριά κάτω από το δρόμο. Θυμηθείτε, το κόστος για την αγορά και εγκατάσταση συναγερμών ασφάλειας κοστίζει μόνο ένα μικρό κλάσμα της αξίας του σπιτιού σας. Λάβετε υπόψη σας ότι είναι πιθανό να πάρει πίσω αυτό που δαπανώνται για αυτό όταν πουλάτε, δεδομένου ότι ένα σύστημα συναγερμοί σπιτιών στο σπίτι είναι ένα ελκυστικό σημείο πώλησης μπορεί να χρησιμοποιήσει το κτηματομεσίτη σας εάν τοποθετήσετε το σπίτι σας στην αγορά.

3) συμβάλλουν σε ένα ασφαλέστερο Γειτονιά

Εξετάστε μερικά στατιστικά στοιχεία στο σπίτι διάρρηξη. Σύμφωνα με την Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία, 5,4 τοις εκατό της Αυστραλίας σπίτια βιώσει διαρρήξεις ή απόπειρας διαρρήξεων το 2005 (το πιο πρόσφατο έτος για το οποίο υπάρχουν διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία). Αυτό μεταφράζεται σε σχεδόν 450.000 σπίτια.

συναγερμοί σπιτιών σας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εγκληματικότητας γενικότερα στο περιβάλλον, ακόμη και αν άλλα σπίτια δεν ανησυχεί. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Rutgers ανέφερε ότι «ένας διαρρήκτης συναγερμοί σπιτιών … όχι μόνο προστατεύει το σπίτι χωρίς μετατόπιση διάρρηξη σε κοντινά σπίτια, αλλά, στην πραγματικότητα, παρέχει επίσης αυτά τα άλλα σπίτια με προστασία από διαρρήκτες» ως side-οφέλους. *

Γίνε μέρος της διακοπής της εγκληματικότητας πριν αυτό συμβεί – εγκατάσταση συναγερμοί σπιτιώνς ασφαλείας στο σπίτι σας αφήνει να εννοηθεί ότι είστε σοβαροί για την ασφάλεια της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα εάν ο συναγερμός παρακολουθείται πίσω στη βάση, 24 ώρες την ημέρα.

4) Η ειρήνη του μυαλού

Πιθανόν να έχετε ακούσει να λέγεται ότι δεν μπορείτε να βάλετε ένα τίμημα για την ειρήνη του μυαλού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Ακόμη επενδύει $ 1000 σε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι μπορεί να καταλήξετε να χάνετε το διπλάσιο ή περισσότερο σε χαμένες κατοχές ή / και της τιμής των ασφαλιστικών σας. Θα πρέπει επίσης να κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυ γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι από πίσω να συναγερμό βάση, παρακολουθείται από μια εταιρεία ασφαλείας που εμπιστεύεστε.

Όσοι ενοικίαση ή χρηματοδοτική μίσθωση ένα σπίτι μπορεί να είναι ακόμα σε θέση να πάρει εγκατασταθεί ένας συναγερμός, ακόμη και αν δεν έχετε το ακίνητο. Μιλήστε με τον ιδιοκτήτη σας ή την εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων (εκπρόσωπος του σπιτονοικοκύρη σας) σχετικά με την εγκατάσταση συναγερμοί σπιτιώνς ασφαλείας. Μετά από όλα, τόσο εσείς όσο και ο ίδιος θα επωφεληθούν από κάτι τέτοιο. Θα είναι αξίζει τον κόπο, και μπορεί να είναι δυνατό για τον ιδιοκτήτη σας για να επωμιστεί κάποια (ή όλα) από το κόστος ενός συστήματος συναγερμοί σπιτιών στο σπίτι. Θυμηθείτε, ως επενδυτή ακινήτων, μπορεί να πάρει ένα όφελος φόρου εισοδήματος ή / και την ιδιοκτησία ασφάλισης έκπτωση από την κατοχή του συναγερμοί σπιτιών.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια εταιρεία ασφαλείας που κατανοεί τις προδιαγραφές του φορέα ασφάλισης σας. Θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να επιλέξετε μια ασφαλιστική-εγκεκριμένο σύστημα, καθώς και να ενημερωθούν για τυχόν προδιαγραφές εγκατάστασης που ασφαλιστική εταιρεία σας απαιτεί.

Η κατώτατη γραμμή

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συναγερμοί ασφαλείας κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κοστίσει όσο νομίζετε, ειδικά όταν η ασφαλιστική παροχή δεν συνυπολογίζονται. Είναι αλήθεια ότι τα συστήματα ασφαλείας στο σπίτι του σήμερα είναι πιο περίτεχνα και προηγμένη από ποτέ. Ωστόσο, αν ζείτε σε ένα κανονικό σπίτι, τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να αγοράσει το πιο προηγμένο σύστημα στην αγορά για να πάρει αξιόπιστη προστασία στο σπίτι. Ως ένα είδος τεχνολογίας βελτιώνεται και γίνεται πιο εύκολο να κατασκευαστούν, γίνεται και φθηνότερα.

Βασικά συστήματα ασφαλείας στο σπίτι για το μέσο όρο της Αυστραλίας σπίτι μπορεί να αγοραστεί από μια εταιρεία ασφαλείας για λιγότερο από $ 1.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων όλων των τμημάτων και την εγκατάσταση. Τα συστήματα αυτά θα παρέχουν περισσότερο από επαρκή προστασία. Μια εταιρεία ασφαλείας χρέωσης πολύ περισσότερο από ότι για ένα βασικό σύστημα επίπεδο φόρτισης πάρα πολύ.

Επιπλέον, 24/7 πίσω στη βάση της παρακολούθησης συναγερμοί σπιτιών από εξουσιοδοτημένο δωμάτιο ελέγχου ασφαλείας της εταιρείας είναι επίσης λογικές τιμές – ο μέσος άνθρωπος θα μπορούσε να δαπανούν περισσότερα για καφέ την εβδομάδα από ό, τι χρειάζεται για να παρακολουθήσει ένα συναγερμό.

Συμπερασματικά

Ωστόσο κοιτάξει κανείς αυτό, τα οφέλη από ένα συναγερμό ασφαλείας ποιότητα υπερτερούν των κινδύνων, και όταν χρησιμοποιείτε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση όταν ξοδεύετε, το οικονομικό βάρος είναι μικρότερο πάρα πολύ. Επικοινωνήσετε με μια εταιρεία ασφαλείας που εμπιστεύεστε και να κερδίσουν κάτι σημαντικό για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας – την ειρήνη του μυαλού.

Posted in seo.