Αντικλεπτικού συναγερμού & Συστήματα Ασφαλείας Home – Γιατί χρειαζόμαστε;

Το αν δεν έχετε πέσει θύμα του εγκλήματος, η απλή σκέψη του ένα ανεπιθύμητο επισκέπτη που κρύβονται γύρω από το σπίτι σας μπορεί να σας κάνει να μαζεύομαι. Έγκλημα είναι πραγματική, και ένα σπίτι παίρνει παραβιάζω καθημερινά στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 15 δευτερόλεπτα!

Ακόμη και οι πιο ασφαλείς γειτονιές δεν είναι ασφαλείς από τους διαρρήκτες και τους βανδάλους. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ένας εγκληματίας έχει το περίβλημα σπίτι ή το μπλοκ σας.Είναι αρκετά κακό, όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι, και τα τιμαλφή σας και τα πολύτιμα κειμήλια κλαπεί ή καταστραφεί. Αλλά όταν κάποιος είναι στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης, υπάρχει πάντα η πιθανότητα βίαιων εγκλημάτων – ακόμα και βιασμούς ή δολοφονίες.

Γι ‘αυτό το μοντέρνο ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να προστατεύσει το σπίτι και τις οικογένειές τους με την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία. Οι ντεμοντέ τρόπους διατήρησης κλέφτες έξω απλά δεν λειτουργεί πια. Ακόμη και ο καλύτερος αδιέξοδο είναι μόνο τόσο καλή όσο η ποιότητα των υλικών και των κατασκευών που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση της πόρτας.

ασφαλείας στο σπίτι δεν είναι ένα δύσκολο θέμα. Αλλά ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να γνωρίζουν ποια συστήματα και ο εξοπλισμός είναι εκεί έξω και τι κάνουν ή, το πιο σημαντικό, μην το κάνετε. Η βιομηχανία της ασφάλειας ανθεί, και υπάρχουν μια σειρά από αποτελεσματικά προϊόντα διατίθενται σε λογικές τιμές. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς και πού να τα βρείτε.

Σήμερα, μπορείτε να πάρετε κωδικοποιημένες κλειδαριές, μικροσκοπικές κάμερες, τα πλήκτρα λέιζερ και συστήματα συναγερμού για την προστασία κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Εδώ είναι μερικές διαρρήκτης συστήματα συναγερμού που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στην πρόληψη διαρρήξεων.

Συναγερμός

– Ηλεκτρικό κύκλωμα συναγερμού. Οι συναγερμοί ηλεκτρικό κύκλωμα τοποθετούνται στα σημεία εισόδου και εξόδου, όπως τα παράθυρα και τις πόρτες σας. Ροών ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ενός διακόπτη, και όταν ανοίγει η πόρτα χωρίς τον κατάλληλο κωδικό ή απενεργοποίησης, η ηλεκτρική ροή έχει σπάσει, να γλιστρήσουν ένα συναγερμό.

– Ανιχνευτής κίνησης συναγερμού. Αυτές οι συναγερμοί είναι χρήσιμα για τη φύλαξη μεγάλες περιοχές στο σπίτι σας όπως το σαλόνι ή την κουζίνα σας. Χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία που είναι κοινά σε εμπορικά κέντρα. Ο ανιχνευτής κίνησης εκπέμπει ένα ραδιοσήμα στην περιοχή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Όταν κάποιος ή κάτι διαταράσσει το σχήμα του σήματος, ο ανιχνευτής στέλνει σήμα συναγερμού στο κιβώτιο ελέγχου, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Σε δύο τύπους συναγερμών, ενεργοποίησης του συναγερμού μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να τοποθετήσει άμεσα μια αυτόματη κλήση στην υπηρεσία ασφαλείας σας ή απευθείας στις τοπικές υπηρεσίες της αστυνομίας ή έκτακτης ανάγκης.

κάμερες

Αν και δεν είναι τρομερά αποτελεσματική στην πρόληψη διαρρήξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάμερες για την παρακολούθηση και τις δραστηριότητες ρεκόρ τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε την εγγραφή σας για την επιβολή του νόμου για χρήση σε σύλληψη και τη δίωξη διαρρήκτης σας. Ενώ δεν θα σταματήσει το έγκλημα, δεν σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να πάρει κλεμμένη ιδιοκτησία σας πίσω και να πάρει τη δικαιοσύνη για τη στυγνή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής σας.

Για λόγους ασφαλείας σπίτι, κάμερες μπορεί να είναι είτε κρυφή ή στο ύπαιθρο. Κάμερες που οι άνθρωποι μπορούν να δουν μπορεί να αποθαρρύνει τους διαρρήκτες και βανδάλων, δεδομένου ότι θα είναι λιγότερο πιθανό να ενεργήσει γνωρίζοντας Θα υπάρξει μια καταγραφή των πράξεών τους. Ωστόσο, μπορούν ακριβώς να προχωρήσουμε σε μια περιοχή η φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να δει.

Κρυφές κάμερες είναι μια βελτίωση, αλλά δεν έχουν καμία δύναμη να αποτρέψει το έγκλημα. Βοηθούν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη και στην ανάκτηση του ακινήτου σας.

Είναι γεγονός ότι τα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας δεν είναι μόνο η αύξηση, από όπου και αν κινείται όλο και πιο συχνά στα προάστια και περιοχές μακριά από το κέντρο της πόλης. Η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος ασφαλείας στο σπίτι μπορεί να είναι η καλύτερη απόφαση που έγινε ποτέ. Ακόμη και αν κανείς δεν προσπαθεί ποτέ να εισέλθουν στο σπίτι σας ή να κλέψει την ιδιοκτησία σας, ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι μπορεί να σας και την οικογένειά σας από τις πυρκαγιές και δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα προστατεύει. Επίσης, μπορεί να σας δώσει ένα «κουμπί πανικού» σε περίπτωση επείγουσας ιατρικής ανάγκης. Η ειρήνη του μυαλού που έρχεται με την κατοχή ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι είναι ανεκτίμητη.

Αν σκέφτεστε να πάρει ένα συναγερμό στο σπίτι διαρρήκτης και το σύστημα ασφάλειας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό. Ρωτήστε τους φίλους και συγγενείς οι οποίοι έχουν ήδη ένα στο σπίτι τους τι είδους που χρησιμοποιούν και αν είναι ικανοποιημένος με αυτό. Κάνετε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο για να μάθετε το φάσμα του εξοπλισμού και των τιμών. Ελέγξτε τη φήμη των κατασκευαστών. Πηγαίνετε στο τοπικό καταστήματα ασφάλεια του σπιτιού σας και να κάνετε ερωτήσεις. Κάντε μια συνολική αξιολόγηση των τρωτών σημείων του σπιτιού σας, απαριθμήσει τα πράγματα που νομίζετε ότι χρειάζεστε σε ένα σύστημα ασφαλείας, και να συζητήσουν με έναν επαγγελματία ασφαλείας στο σπίτι.

Αφού έχετε αποφασίσει τι θέλετε σε ένα σύστημα συναγερμού και ασφάλειας στο σπίτι, έχουν εγκατασταθεί από επαγγελματίες. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, προσλαμβάνουν μια αξιόπιστη υπηρεσία παρακολούθησης της ασφάλειας στο σπίτι για να εξασφαλίσει γρήγορες απαντήσεις σε συναγερμούς που πάει μακριά, όταν δεν είστε στο σπίτι και να διαβεβαιώσω ότι οι αρμόδιες αρχές κοινοποιούνται αμέσως όταν είναι απαραίτητο.

Posted in seo.